Hämeen Yritysviestintä
Yritys

Yritys

Mediatalo palveluksessanne

Hämeen Yritysviestintä on monipuolinen mediatalo, joka tarjoaa viestinnän, koulutuksen ja verkostoitumisen palveluja. Pääasiallinen tehtävämme on tarjota palvelujemme kautta kasvun mahdollisuuksia, tietotaitoa ja uusia kumppanuuksia Kanta-Hämeen yrityksille ja päättäjille.

Olemme Hämeen Yrittäjät ry:n omistama tytäryhtiö, joten juuremme, kokemuksemme ja tuntemuksemme ovat syvällä hämäläisen yrittäjyyden maaperässä. Yrittäjäjärjestön kokemuksemme vuodesta 1940 mahdollistaa toimintaympäristön kehittämisen varmalta pohjalta.

Päätuotteemme tällä hetkellä on Kanta-Hämeen yrityksiin viisi kertaa vuodessa jaettava Hämeen Yrityssanomat. Lisäksi toteutamme Hämeen Yrittäjille digitaalisia julkaisupalveluja www-sivuille ja sähköisiin uutiskirjeisiin, mitä postitetaan säännöllisesti jäsenistölle.

Palvelujemme osumatarkkuus kantahämäläisiin yrityksiin ja yli 10 000 päättäjään on erittäin tarkka. Julkaisujemme kautta on tavoitettavissa seudun yritysten ostovoima yksinyrittäjistä kansainvälisiin toimijoihin saakka.

Tutustu palveluihimme